WIMPER & WENKBRAUW BEHANDELINGEN WIMPEREXTENSIONS


Wil je langere wimpers en een volle look? Dan zijn wimperextensions de ideale oplossing. Na deze behandeling heb je geen mascara of wimperkrultang meer nodig! Wimperextensions worden een voor een op een natuurlijke wimper haar geplaatst. De 'one by one' techniek. Om wimperextensions mooi te houden, adviseren wij om na 2/3 weken terug te komen voor een 'refill.' Heb je meer dan 40% uitval? Dan wordt er een nieuwe set gerekend. Na 4 weken wordt er standaard een nieuwe set gerekend. Nazorg is bij deze behandeling erg belangrijk!

 

One by one €65                           (1,5/2uur)

Refill 1 week €22,50

2 weken €27,50

3 weken €32,50

4 weken €39,50

Refills kunnen alleen via whatsapp/dm of ter plekke worden ingepland!


LASH LIFT


Wanneer je een natuurlijkere look dan bijvoorbeeld wimperextensions wenst, kun je kiezen voor een Lash Lift behandeling. Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers gekruld doormiddel van verschillende lotions. Zo hoef je geen wimper krultang meer te gebruiken. Daarnaast kun je je wimpers laten verven tijdens de behandeling, dit zorgt voor een mascara look (maar dan zonder klontjes en uitgelopen mascara!) Het resultaat blijft gemiddeld 4/5 weken zichtbaar met de juiste nazorg.


Lash lift incl verf €50                          (45min)

Lash lift excl verf €45


 


WIMPERS/WENKBRAUWEN VERVEN


Wanneer je alleen uw wimpers en/of wenkbrauwen  wilt laten verven, kun je ook bij ons terecht! (Eventueel onder wimpers)

€15                     (20min)BROWSTYLING


Bij deze behandelingen beginnen we met het uittekenen van de wenkbrauwen, ook wel 'browmapping' genoemd. Zo wordt de juiste en een unieke wenkbrauw vorm gecreëerd door middel van jouw gezicht. Hierna kan er precies in de juiste vorm gewaxt, geëpileerd en geknipt worden. Als finish in touch, stijlen we de wenkbrauwen af met een highlighter potloodje en een van onze browjams. Verven is ook mogelijk bij browstyling. De verf blijft gemiddeld 4 weken zichtbaar. 


Browstyling incl verf €25                             (30min)

Browstyling excl verf €20

BROWLAMINATION


Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht doormiddel van verschillende lotions. De (stugge) wenkbrauwhaartjes komen plat op de huid te liggen, wat een voller effect creëert. Oftewel 'gelift.' Het resultaat blijft gemiddeld 4 weken zichtbaar. Hierdoor hoef je geen wenkbrauw gel/soap meer te gebruiken! Het verven en waxen van de wenkbrauwen is bij deze behandeling ook mogelijk. Het knippen van de lange haartjes niet. Dit, zodat het product goed zijn werk kan doen. Knip de haartjes daarom niet zelf van te voren.


Browlamination incl waxen & verf €47,50                             (40min)

Browlamination incl waxen excl verf €42,50

Browlamination €35HENNA BROWS


Een henna brows behandeling is anders dan browstyling met normale verf. Dit komt, omdat je naast het verven van de haren, ook de huid verft. Zo zien de wenkbrauwen er voller en strakker uit. Deze behandeling is inclusief browstyling. De henna blijft 5 tot 10 dagen op de huid zitten. De wenkbrauw haren blijven tot wel 6 weken geverfd. Nazorg is bij deze behandeling erg belangrijk!


Hennabrows incl waxen €30                          (40/50min)

Hennabrows excl waxen €25
E-mailen
Instagram