OVER ONS

 

Lash & Brow room is een schoonheidssalon gericht op wimper en wenkbrauw behandeling en is gevestigd in Zwolle. De salon bevindt zich aan huis op de begane grond. Hier kun je terecht voor meer dan 8 verschillende soorten wimper en wenkbrauw behandelingen. Meer informatie over alle behandelingen vind je onder het kopje ‘behandelingen.’

 

Vanwege de aard van ons werk, zijn wij telefonisch NIET bereikbaar. ❌

WHATSAPP: 06 - 23033428 (berichtjes worden alleen op werkdagen beantwoord di tm za)

E-MAIL: lashbrowroomzwolle@gmail.com

ADRES: Drecht 41, Zwolle (alleen op afspraak!)
KVK: 83787038

 


WIE BEN IK?


Mijn naam is Josca van Poorten en ik ben 24 jaar. 7 jaar geleden is mijn passie voor wimpers en wenkbrauwen ontstaan, toen ik voor het eerst bij mijzelf wimperextensions liet plaatsen. Sindsdien is de interesse opgewekt en heb ik er in 2019 voor gekozen om een All Round Beauty Salon Stylist cursus te volgen. Tijdens deze cursus ontdekte ik, dat ik mijn perfectionisme, geduldigheid en creativiteit in dit vak kwijt kon, daarom wou ik hier graag mijn werk van maken. Inmiddels heb ik al 4 jaar ervaring als wimper en wenkbrauw stylist en heb ik 11 certificaten op zak. 

Ik hoop je snel van mooie wimpers & wenkbrauwen te kunnen voorzien. Tot snel! 


 

 


Onze openingstijden

dinsdag
10:0014:00
woensdag
11:3021:00
donderdag
10:0018:00
vrijdag
10:0018:00
zaterdag
10:0017:00
E-mailen
Instagram